Darbas Norvegijoje viešbučiuose ir restoranuose

 
Anglų k. ★★★★☆
Tinka poroms ☆☆☆☆☆
 
Galimos pozicijos viešbučiuose ir restoranuose:
Virėjai (Head chef, Souse chef, Chef de partie, Commis chef)
Virtuvės pagalbinis darbuotojai (kitchen porter)
Turime vietų kambarinėms ir padavėjoms (dažnai būtina susikalbėti norvegų arba švedų kalbomis)
Darbo pobūdis:
Virėjas atlieka pirminį kulinarinį produktų apdorojimą, gamina šaltuosius ir karštuosius patiekalus, desertus, gėrimus, nesudėtingus konditerinius gaminius. Degustuodamas nustato gaminamų patiekalų kokybę, pašalina trūkumus. Naudojasi įvairiomis receptūromis, apskaičiuoja maistui pagaminti reikiamų produktų kiekį. Naudojasi įvairia maisto ruošimo technologine įranga, patiekalų kokybės nustatymo prietaisais, virtuvės reikmenimis.
Darbo valandos:
154h/mėn. Darbas gali būti slenkančiu grafiku t.y dirbti ryte arba po pietų, taip pat laisvos dienos gali būti nebūtinai savaitgalį, nes restoranas dirba 7 dienas per savaitę.
 
Atlyginimas:
Norvegijoje vietinė valiuta yra NOK (Norvegijos kronos). Taigi mėnesinis atlyginimas priklausomai nuo viešbučio, kuriame dirbsite prasideda nuo 145 NOK/per valandą (atskaičius mokesčius nuo 19 090 NOK/mėn.). Apie €17/val*, €2246/mėn*
Apgyvendinimas:
Suteikiamas, kaina nuo 2500 NOK (~€295*)/mėn.
*Priklausomai nuo valiutos kurso ir pasiūlymo.
 
Reikalavimai:
● Patirtis;
● Anglų k.;
⚠️ Rekomendaciniai laiškai.
 
Darbas Norvegijoje yra ypač populiarus mūsų tautiečių tarpe, tačiau neapsigaukite ir naiviai nepasitikėkite visomis agentūromis ar įmonėmis - patikimą ir realų pasiūlymą Norvegijoje gauti tikrai nėra lengva. Darbas ir įdarbinimas Norvegijoje daugiausiai galimas pavasario/vasaros sezonu. Darbas Norvegijoje siūlomas įdarbinant tiesiogiai Norvegijos įmonėse.
 
Susisiekite